Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Første spadestik til Solrød-logistikpark

Søgeord:

2. december 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

384 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Aviva og Verdion starter næste fase af E20 Park Copenhagen anlægget.

 

Aviva Investors og den paneuropæiske logistikejendomsinvestor og -udvikler Verdion bygger nu sidste del af første fase af byggeriet i E20 Park Copenhagen. Der tages første spadestik til yderligere 37.000 logistikkvadratmeter.

 

De mindre lagerenheder står klar til sine lejere til april næste år og vil bestå af energieffektiv lagerplads og kontorer for op til fire virksomheder.

 

Aviva Investors og Verdion, der står bag byggeriet, annoncerer nu, at de sætter gang i opførslen af yderligere 37.000 kvadratmeter. Det nye byggeri vil sikre, at E20 Park Copenhagen kommer til at bestå af både mindre såvel som af store lagerhaller, som vil stå klar til indflytning i begyndelsen af 2023.

 

George Fraser-Harding, som er Fund Manager hos Aviva Investors:

- Der er stor efterspørgsel i hele Norden på nye logistikkvadratmeter - både lige nu og her, men også i takt med mere langsigtede muligheder for vækst. Det er derfor det helt rigtige tidspunkt at udbyde spekulativt bygget lagerplads som E20 Park Copenhagen med en kapacitet på op til 150.000 kvadratmeter.

 

Peter Michael Tetzlaff, Head of Investment – Nordics hos Verdion:

 

- Når hovedstadsområdet fortsat oplever en akut mangel på logistikarealer, planlægger vi at levere de to første bygninger i E20 Park Copenhagen så hurtigt som muligt. Ejendommene er designet med en strømlinet operation og fleksibilitet i tankerne. Faciliteterne vil være af høj kvalitet, bæredygtige og frem for alt vil de give flere vækstmuligheder til de mange virksomheder, der ekspanderer som følge af e-handel og anden sektorvækst.

Placeringen af E20 Park Copenhagen er strategisk valgt, og der er kun cirka 25 minutters kørsel til centrum af København. Desuden kan 40 procent af den danske befolkning nås inden for en times kørsel fra E20 Park Copenhagen.

 

E20 Park Copenhagen bygges efter de højeste miljøstandarder med enheder designet til at opnå DGNB Gold-certificering. Det omkringliggende miljø vil være fuldt anlagt med grønne områder, vandelementer og udendørs fritidsrum indarbejdet i det overordnede design for at give velvære og sundevalgmuligheder for alle parkens brugere. Der vil desuden være cykelruter af høj kvalitet til at forbinde parken med nærliggende boligområder og offentlige transportforbindelser.

 

De kommende 37.000 kvadratmeter vil blive udviklet spekulativt og har 12,2 meters frihøjde, parkeringsplads og en 56 meter dyb indhegnet gård. Der kan lejes enheder fra 6.000 kvadratmeter og op.

Alle kvadratmeter vil drage fordel af 50kN/m² UDL-gulvbelastning, LED-belysning og et ESFR-sprinklersystem, og der vil blive udført en DGNB Gold bæredygtighedsvurdering på det færdige byggeri.

 

Aviva Investors står bag finansieringen af byggeriet, mens Verdion varetager udviklingen. Det er erhvervsejendomsmægleren CBRE, der står for udlejningen. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk