Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Fortsat vokseværk i Scan Global Logistics

Søgeord:

25. oktober 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

788 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Scan Global Logistics åbner tre nye kontorer på en måned.

 

Vækstpedalen holdes i bund hos Scan Global Logistics, SGL, som allerede har underskrevet syv opkøb i dette år og på en måned åbner tre nye kontorer i hhv. Vestafrika og Frankrig. Mens den hurtigtvoksende virksomhed forstærker dets globale aftryk, vokser virksomheden også støt med nye medarbejdere.

 

For tre uger siden underskrev Group CEO Allan Melgaard en aftale med engelske Horizon International Cargo Limited, det syvende opkøb i 2021. Åbningen af tre nye kontorer indenfor den sidste måned bekræfter det ambitiøse selskabs strategi om at vokse gennem opkøb og organisk vækst.

 

Men ambitionerne stopper ikke her, fastslår Allan Melgaard:

 

- Det, at vi bliver ved med at åbne nye kontorer, er i overensstemmelse med vores strategi om at styrke vores lokale tilstedeværelse og fortsat levere effektive logistikløsninger verden rundt. Vi vil helt sikkert plante flere af vores flag rundt om i verden i de kommende år.

Organisk vækst  

Det er kun seks måneder siden, at SGL åbnede sit første kontor i Lille i Frankrig for at etablere en strategisk stærk position som logistikleverandør på det europæiske marked. Pga. den hastige vækst, virksomheden har oplevet, åbner de nu et nyt kontor i Dijon.

 

I erkendelse af det store transportbehov i, fra og til Vestafrika, åbner logistikvirksomheden også to kontorer i Cotonou i Benin og Lomé, Togo. I tæt samarbejde med de allerede etablerede kontorer i nabolandene Mali, Senegal og Elfenbenskysten vil de tilbyde luft- og søfragt inklusiv kørsel af containere i hele regionen.

 

Udvidelsen i Vestafrika vil forstærke SGLs position som en af regionens ledende specialister i logistik til humanitærhjælp, en ekspertise der baserer sig på mere end 45 års erfaring indenfor nødhjælpslogistik.

Ny kontorer, erfarent personale

Erfarne folk er allerede håndplukket til at levere full-service logistikløsninger på de respektive lokationer fra dag ét. For at indfri de fremtidige ambitioner er der fortsat fokus på at tiltrække nye medarbejdere til at supportere vækstrejsen, som den nordiske logistikleverandør med det globale netværk er på.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com