Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Franske Geodis fuldfører opkøb i USA

Søgeord:

12. oktober 2022  |  

Af Lars Myrup Lassen

Læst i alt:

241 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Overtagelsen af Need It Now Delivers gennemført efter grønt lys fra konkurrencemyndigheder.

 

Den store franske logistiskudbyder Geodis – der er et selvstændigt selskab under de franske statsbaner (SNCF) har fået grønt lys fra konkurrencemyndighederne til overtagelsen af det amerikanske logistikselskab Need It Now Delivers.

Derfor er transaktionen endeligt afsluttet.

 

Det skriver Geodis i en pressemeddelelse.

 

Overtagelsen af Need It Now Delivers udgør ikke bare en betydelig ekspansion af Geodis position på logistikmarkedet i USA inden for kontraktlogistik og last mile distribution. Overtagelsen udgør også en markant styrkelse af Geodis dør-til-dør-netværk – både internationalt og nationalt i de mange lande, hvor Geodis er repræsenteret.

 

Med base i Keasbey, New Jersey, driver Need It Now Delivers et stort fragtnetværk i USA – med en stærk tilstedeværelse i det øst lige USA – inklusive over 65 virksomhedslokationer og mere end 300 indbyrdes forbundne distributionspunkter.

Need It Now Delivers har en arbejdsstyrke på mere end 2.000 ansatte og betjener over 1.600 kunder på tværs af en række højvækstsektorer, herunder beklædning, elektronik, boligudstyr, bilprodukter og medicinalvarer.

 

Ud over omnichannel og final mile-kapaciteter tilbyder Need It Now Delivers logistiktjenester, herunder hjemmelevering, pakkelevering direkte til forbrugeren, kontraktlogistik og samme dags leveringer.

 

- Fuldførelsen af Need It Now Delivers-opkøbet vil accelerere vores fortsatte vækst i USA, som er blevet et væsentligt marked for Geodis, da vi fortsat er forpligtet til at opbygge et fuldt integreret netværk af transport- og logistikhubs globalt, udtaler Marie-Christine Lombard, CEO for Geodis.

 

- Dette opkøb giver Geodis mulighed for at udvide vores tilbud på et konsoliderende marked og styrke vores position som en af verdens 10 førende logistikudbydere.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk