Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Freja udvider i Polen

Søgeord:

11. juli 2019  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

1053 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Nyt domicil uden for Szczecin.

 

På en 76.000 kvadratmeter stor grund beliggende 20 km fra Szczecin centrum er Freja i gang med at opføre et nyt domicil med forventet indflytning i maj 2020.

 

”Første punkt i projektet har været nedrivning af gamle bygninger, hvilket forløber planmæssigt og næste punkt bliver opførelsen af nye bygninger, som kommer til at rumme 1.400 kvadratmeter kontormiljø, 5.400 kvadratmeter højreol lager (10 meters stablingshøjde) samt 4.600 kvadratmeter cross dock/pick & pack areal (5 meters fri højde). Lagerhallerne opføres enten opvarmede eller forberedt for opvarmning for derved at have den fornødne fleksibilitet og bidrage til at løse kundernes behov såvel nu som i fremtiden”, lyder det fra Freja.

 

Udendørsarealerne bliver belagt med køresten, så der opnås parkerings- og bytteplads til 150 trailere. Der bliver anlagt specielle områder til køletrailere, så de kan sluttes til strøm, der bliver lavet areal til AdBlue-tankning, som også er forberedt for fremtidigt tankanlæg samt et 500 kvadratmeter stort garageanlæg til reparation af trailere. Indendørsarealerne kommer til at omfatte opholds- og hvilerum til chauffører samt bruse/toilet og køkken faciliteter.

Ud over de nyopførte bygninger er der på grunden to eksisterende lagerhaller på sammenlagt 4.400 kvadratmeter, der allerede i dag er udlejet til eksterne lejere.

 

Placeringen er kun to km fra den centrale motorvej S6 mod Swinoujscie/Gdansk og S3 imod Pozna, hvilket gør anlægget til et knudepunkt for transport flowet til og fra Østeuropa, Skandinavien og EU. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk