Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Frigoscandia køber norske Polar Frakt

Søgeord:

26. april 2022  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

524 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Køb af Polar Frakt styrker Frigoscandias position på det norske marked.

 

Frigoscandias ejer Mutares SE & Co. KGaA har gennemført købet af norske Polar Frakt AS. Den opkøbe virksomheden skal styrke Frigoscanidia Groups position i Norge.

 

Frigoscandia driver i forvejen tre frysehuse og et trafikkontor uden for Oslo. Opkøbet styrker det svenske specialist i temperatur-reguleret logistik. serviceudbud på det norske mark og i hele Norden.

 

Det skriver Frigoscandia i en pressemeddelelse, hvor virksomheden beskriver sig selv som Nordens førende leverandør af temperaturreguleret fødevarelogistik. Opkøbet betyder, at Frigoscandia kan udnytte Polar Frakt AS eksisterende netværk i Norge. Det vil styrke selskabet ikke bare i Norge, men også internationalt.

 

- Polar Frakt er en forholdsvis ny logistikvirksomhed. Men den er udsprunget af det i Norge kendte Kjell Hansen Shipping eftf. AS, hvilket betyder, at virksomheden har en lang erfaring, loyal kundekreds og veletablerede kontakter i den norske logistikbranche. Med Polar Frakt ombord tager vi et stort skridt i vores investeringer på det norske marked for fødevarelogistik, ikke mindst som led i at understøtte vores investering i fisk og skaldyr, som er et vigtigt segment i Frigoscandias plan for vækst, siger Frigoscandias adm. direktør, Peter Haveeth.

-Der er meget klare synergier mellem vores virksomheder, som vi hurtigt kan implementere, hvor vores fokus på Nordnorge er meget tydeligt med Frigoscandias tilbud til resten af Norge og det kontinentale Europa. Vi ser frem til at tage det næste skridt i vores udvikling sammen med Frigoscandia Group, siger Polar Frakts adm. direktør, Kenneth Hansen.

 

Det er første gang Frigoscandias moderselskab Mutares har opkøbt virksomheder, der konsoliderer Frigoscandias position på markedet.

 

Polar Frakt, med hovedkontor i Oslo, Norge, har specialiseret sig i at transportere varer fra Oslo til det nordlige Norge.

Til dette formål driver Polar Frakt AS to lejede terminaler (Oslo og Bjerkvik) og transporterer omkring 25 til 30 trailere om ugen via de to ovennævnte terminaler.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk