Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Frisk fiskelogistik med Krone

Søgeord:

19. maj 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

304 gange

Læses i øjeblikket af:

0

55 Cool Liner til Nor-log Thermo.

 

Det norske fødevarelogistikfirma Nor-log Thermo AS sætter 55 nye Cool Liners i drift. Det første hold af Krone-trailere, der er specielt designet til at imødekomme norske krav, er nu afleveret til Ståle Gjerde, Nor-log Group og Kjell Didriksen, Nor-Log Thermo af Preben Ferre, Vogn-Service.

 

50 af de i alt 55 nye Cool Liners er velegnet til kombineret transport som piggyback trailere og har et typisk "skandinavisk" design med lang aggregatafstand for optimal belastningsfordeling selv med treakslede traktorer. Andre højdepunkter inkluderer Multitemp-løsningen med variabel kølezonedeling og et dobbeltdækket anlæg, der øger antallet af pallepladser fra 33 til 66 europaller. En speciel løsning til Nor-log Thermo er vandkanalen (fisketrug) specielt designet til transport af fersk fisk, der er forsænket i det indre på tværs af bagdørene i trailergulvet. Med optimeret opsamlingsvolumen og central vandafløb muliggør dette kontrolleret bortskaffelse af lækagevand og kan også rengøres let og hurtigt takket være de integrerede, aftagelige inspektionsluger.

Nor-log Thermo AS, tidligere Bring Frigo AS, er en del af Nor-log Group, som også inkluderer Suldal Transport AS og Miniekspress Transport AS. Gruppen er specialiseret i madtransport og dækker hele Norge med et tæt netværk af terminaler. I alt omfatter flåden cirka 500 lastbiler og 350 kølevogne.

 

Ståle Gjerde, flådechef hos Nor-log Group:

 

- Vi ser frem til at modtage det nye parti Krone Cool Liners af høj kvalitet og har høje forventninger til Fish Water Drainage - det bedste tilgængelige på markedet, siger han.

 

De nye Cool Liners vil først blive transporteret 1.500 km med jernbane fra Oslo og derefter rejse yderligere 500 til 1.000 km ad vej, indtil de når deres destinationer. Alle 55 enheder er planlagt til levering inden udgangen af juni. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk