Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Frode Laursen hæver vognmændenes kørselsrater

Søgeord:

19. januar 2022  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

968 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Presset marked for vejgodstransporten får igen Frode Lauersen til at hæve kørselsrater.

 

Det er et fortsat udfordret transportmarked, der får Frode Laursens danske Road-division til at hæve kørselsraterne for anden gang på 10 måneder. Reguleringen sker fra 1. marts 2022.

 

Frode Laursen, transport- og logistikvirksomhed med hovedsæde i Vitten, hæver kørselsraterne med op til 9 procent over for deres faste, danske vognmænd.

- I et forsat udfordret transportmarked, med både høj aktivitet, øgede omkostninger og mangel på arbejdskraft og kapacitet, ser vi os igen nødsaget til at hæve kørselsraterne for at kunne servicere vores kunder, siger Allan Munkholm Poulsen, transportdirektør for Danmark i Frode Laursen i en pressemeddelelse fra firmaet.

Anden gang

Frode Laursen hævede så sent som i maj 2021 rater på kørsel for virksomhedens faste, danske vognmænd.

- Vores ambition er at være kundernes foretrukne valg, primært indenfor segmenterne dagligvarer og byggematerialer. Det kræver både dygtige medarbejdere og samarbejdspartnere. Derfor har vi valgt at skrue på raterne for at kunne fastholde vores position som en pålidelig og effektiv logistikpartner, siger Allan Munkholm Poulsen og tilføjer, at stigningen i kørselsraterne vil gælde både nye og nuværende vognmænd.

 

Ifølge transportdirektøren er der ingen tvivl om at det store omkostningspres vil føre til generelt stigende transportomkostninger i markedet.

 

Frode Laursen har mere end 700 lastbiler og 600.000 m2 fordelt på logistikcentre i Nordeuropa.   /Smir

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk