Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Gang i lagerejendomme i Kolding

Søgeord:

4. februar 2020  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

404 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Autocentralen lejer sig ind i markant industriejendom.

 

Autocentralen Ejendomme overtager den 1. februar den markante lager- og produktionsejendom i Kolding på Profilvej 1, som de købte før jul. Handlen forløb hurtigt – og køberen blev fundet, uden at ejendommen blev annonceret – og dermed igennem et såkaldt off-market salg, lyder det fra EDC Erhverv.

 

- Der er godt gang i hjulene i Kolding-området. Autocentralen Ejendomme var den første potentielle køber fra mit netværk, jeg henvendte mig til, og de slog næsten til med det samme. Vi har mange andre potentielle købere i vores kartotek, så der er stor efterspørgsel på nyere lager- og produktionsejendomme som denne i Kolding og omegn, siger John Vogt, erhvervsmægler i EDC Erhverv Poul Erik Bech i Kolding, som har stået i spidsen for salget.

Ejendommen er fordelt med et 528 kvadratmeter kontorafsnit, 932 kvadratmeter produktionslokaler og 1189 kvadratmeter lagerlokaler. Det veterinære medicinalfirma Virbac Danmark har tidligere lejet sig ind i hele ejendommen, men fortsætter nu som lejer af kontorafdelingen. Både produktions- og lagerlokalerne skal derfor nu udlejes til én eller flere nye virksomheder, hvilket teamet fra EDC Erhverv Poul Erik Bech i Kolding også står for.

 

- Det er en nyere ejendom opført i 2001, der er højloftet, hvidmalet, har flere ramper og står fuldstændig som ny – og samtidig ligger tæt på motorvejen. Det er eftertragtet for mange virksomheder, så vi glæder os – og forventer – at vi hurtigt vil kunne finde nye glade lejere, siger John Vogt. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk