Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Garbe etablerer nyt i Jena

Søgeord:

12. august 2022  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

226 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Nyt logistikcenter til 48 mio. euro på eftertragtet placering.

 

Det tyske logistikejendomsudviklingsselskab Garbe Industrial Real Estate etablerer nyt logistikcenter i erhvervskvarteret i Bollberg nær Jena i Thüringen, Tyskland.

 

Centeret får et samlet areal på 35.000 kvadratmeter på en 65.000 kvadratmeter grund. Byggeriet er planlagt til at begynde i december 2022 og repræsenterer en investering på 48 mio. euro.

 

- En placering til et logistikcenter kunne næsten ikke være bedre, siger Adrian Zellner, medlem af direktionen hos Garbe Industrial Real Estate.

 

Han henviser til, at Hermsdorfer Kreuz-udfletningen, som forbinder motorvej A4 Bad Hersfeld - Dresden med A9 Berlin - München, er syv kilometer væk. Begge motorveje er blandt de vigtigste nord-syd- og vest-øst-akser i Tyskland. A4 løber stort set inden for synsvidde af erhvervsparken.

- Byen har gjort sig bemærket som en højteknologisk lokation. Både internationale koncerner og små og mellemstore virksomheder er repræsenteret i Jena, siger Adrian Zellner.

 

- Efterspørgslen efter udviklet jord er tilsvarende stor. Derfor besluttede vi at udvikle logistikcentret med henblik på fremtiden.

 

/anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk