Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Garbe vil udvikle på ødemark

Søgeord:

1. september 2022  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

200 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Udvikleren skyder 43 mio. euro i ombygningsprojekt.

 

Den tyske logistikejendomsudvikler Garbe Industrial Real Estate har købt et tidligere udviklet stykke jord i Salzgitter.

 

Garbe har erhvervet en industriel ødemark i Salzgitter (Niedersachsen, Tyskland). Efter en omfattende ombygning af grunden skal der opføres en højkvalitets og bæredygtig ny bygning til opbevaring og håndtering af industrivarer på den 51.000 kvadratmeter store grund. Logistikejendommen skal efter planen tages i brug i tredje kvartal af 2024. Garbe Industrial Real Estate investerer omkring 43 mio. euro i ombygningsprojektet.

 

Projektudvikleren overtog ejendommen fra jernbanevirksomheden Alstom. Garbe har tidligere realiseret en 30.000 kvadratmeter stor logistikejendom til Alstom på deres fabrikslokaler i Salzgitter i 2014. Det nyerhvervede areal ligger i umiddelbar nærhed hertil.

 

Inden byggeriet kan påbegyndes, skal grunden være ryddet for forurening – herunder fundamenter af tidligere bygninger, betonplader, skakte og eventuelt også gamle sprængstoffer. Den potentielt forurenede jord fjernes omhyggeligt og bortskaffes professionelt.

- I processen bringer vi vores mange års erfaring med at håndtere såkaldte brownfields til livs, siger Adrian Zellner, medlem af direktionen hos Garbe Industrial Real Estate.

 

- Med revitaliseringen af dette område, som har ligget brak i årevis, hæver vi jordens værdi enormt, hæver tidligere uudnyttede ejendomsreserver uden at tætne værdifulde grønne arealer og skaber dermed et betydeligt bosætningspotentiale.

 

/anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk