Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Gebrüder Weiss – nu på den sydlige halvkugle

Søgeord:

29. juni 2020  |  

Af Anders Per Gajhede

Læst i alt:

301 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Koncernen etablerer sig i Australien og New Zealand.

 

Fra 1. juli 2020 vil den østrigske logistikkoncern Gebrüder Weiss for første gang nogensinde være repræsenteret på den sydlige halvkugle med åbningen af nationale datterselskaber i Australien og New Zealand.

 

De nye faciliteter får luft- og søfragt som primære fokusområder.

 

Skridtet er en del af selskabets globale strategi om at udvikle nye markeder og udvide det eksisterende netværk i Østasien og Oceanien, lyder det fra Michael Zankel, regional chef for Østasien/Oceanien hos Gebrüder Weiss:

 

- Når vi kommer ind på markederne i Australien og New Zealand, vil vi primært fokusere på importen fra asiatiske, amerikanske og europæiske markeder, siger han.

 

Tidligere i juli åbnede Gebrüder Weiss endnu et kontor i Seoul, Sydkorea. De nye lokationer i Australien og Sydkorea er en væsentlig tilføjelse for selskabet internt i Østasien/Oceanien regionerne, hvor selskabet nu er repræsenteret på 35 lokationer.

- Det vigtige er at etablere overbevisende forsyningskæder i fremtiden baseret på vores langvarige erfaring i logistikmarkedet. I den sammenhæng sørger vi også for at forbinde os med hurtigtvoksende transportaktiviteter i Asien og skabe synergier, når det gælder effektiv udnyttelse af transportkapaciteter, siger Michael Zankel.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com