Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Geodis i spidsen for amerikansk cykel-logistik

Søgeord:

23. juni 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

236 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Skal understøtte markedsvækst i Europa for Super 73.

 

Geodis vinder kontrakt hos det californiske el-cykelfirma Super 73, der har tildelt det franske logistikselskab en 3-årig kontrakt, der skal understøtte selskabets markedsvækst i Europa og Mellemøsten. Geodis får ansvar for toldmæglervirksomhed, oplagring, merværditjenester (for eksempel fastgørelse af sæder) og europæisk distribution til detailforretninger og forbrugere og eksportforsendelser til Mellemøsten og Afrika fra flere Geodis-lokaliteter i Europa.

 

Efterspørgslen efter e-cykler er steget de seneste år, og Super 73 er vokset hurtigt. Mærket er veletableret i USA og vinder hurtigt popularitet i Europa og Mellemøsten. Der er blevet et behov for en logistikpartner, der kan hjælpe med at udnytte dette potentiale og fremskynde markedsvæksten. Ved at kombinere koncernens tjenester inden for kontraktlogistik, spedition og distribution og ekspres og integrere dem på en enkelt online platform er Geodis i stand til at give Super 73 maksimal synlighed i forsyningskæden.

- Super 73 præsenterede os for en udfordring, der gjorde det muligt for os at vise og udnytte vores fulde ydelsesomfang, siger Mark van den Assem, administrerende direktør for Geodis i Benelux.

 

- Vi forstår kompleksiteten ved at udvikle nye markeder, især logistikken ved at forsyne nye kunder - ikke kun med et overlegen produkt, men med en effektiv og pålidelig forsyningslinje. For en opstartsvirksomhed som vores er skalerbarhed vigtigt, og i Geodis fandt vi et hengivet team af logistikfagfolk, der fokuserede på netop det, siger Nicolas Danan, general manager for Super 73 Europe.

 

- Geodis gør det let for os, da de leverer hele spektret af transport-, lager- og distributionstjenester over hele EU og Storbritannien, tilføjer Fabian Hardjoprajitno, driftschef for Super 73 Europe. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com