Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Geodis køber op i Sydøstasien

Søgeord:

5. april 2022  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

204 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Styrker sig på kontraktlogistik med købet af Keppel Logistics.

 

Den franske logistikkoncern Geodis køber Keppel Logistics og styrker dermed sin tilstedeværelse inden for kontraktlogistik og e-handel fulfillment i Singapore og Sydøstasien.

 

Med base i Singapore er Keppel Logistics en kontraktlogistikspecialist med tæt på 500 ansatte. Selskabet er aktivt i hele Sydøstasien med over 200.000 kvadratmeter lagerplads i Singapore, Malaysia og Australien. Virksomheden tilbyder end-to-end B2B og B2C logistikløsninger, fra lager til sidste mil levering, med stærke kompetencer inden for eCommerce omnichannel servicetilbud.

 

Marie-Christine Lombard, administrerende direktør i Geodis:

 

- Købet af Keppel Logistics vil markere en vigtig milepæl i Geodis' Asien-Stillehavs ambitioner. Keppel Logistics er en veletableret regional aktør med stort fokus på innovation. Gennem dette opkøb, som vil kombinere Geodis’ verdensomspændende lederskab med Keppel Logistics’ robuste lokale fodaftryk, tror vi på, at vi kan skabe stor værdi for vores kunder og facilitere deres vækst, især på det asiatiske e-handelsmarked.

Projektet er et væsentligt skridt for Geodis' strategiske køreplan for Asien og Stillehavsområdet, hvor Geodis i øjeblikket beskæftiger 3.700 ansatte fordelt på 76 lokationer.

 

Onno Boots, præsident og administrerende direktør for Geodis Asia-Pacific:

 

- Som en af de førende logistikudbydere leder vi løbende efter måder at udvikle regionens forsyningskæde og vores kunders e-handelsøkosystem på. Opkøbet vil styrke vores kontraktlogistik og digitale omnichannel-kapaciteter, løfte vores end-to-end logistikløsninger og bringe større værdi til kunder i hele regionen. Ved at forbedre vores e-handelstjenester vil vi give brands mulighed for at skalere deres online tilstedeværelse problemfrit og effektivt navigere i forsyningskædens udfordringer for at accelerere deres vækst i denne region.

 

Købet er underlagt regulatorisk gennemgang og godkendelser, som forventes opnået ved udgangen af 2. kvartal 2022. Begge virksomheder vil fungere som selvstændige virksomheder og drive deres aktiviteter som sædvanligt indtil da.

/anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk

Ret cookie-samtykke