Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Geodis ny på kontraktlogistik i Sverige

Søgeord:

27. oktober 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

263 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Åbner anlæg nær Arendal.

 

I forfølgelsen af sit mål om organisk vækst etablerer den franske logistikkoncern Geodis sig for første gang med selskabets kontraktlogistikforretning i Sverige med åbningen af et anlæg på 16.000 kvadratmeter i Arendal nær Gøteborg. Anlægget åbner 1. december 2021.

 

Hele sortimentet af lager- og distributionstjenester tilbydes, lyder det fra Geodis. Herunder modtagelse af varer til WMS, lageropbevaring, plukning og pakning, palletering, returbehandling, kvalitetskontrol og distribution.

 

Thomas Kraus, præsident og administrerende direktør for Nord-, Øst- og Centraleuropa hos Geodis:

 

- Geodis’ speditionsforretning har længe været etableret i landet, og vores traditionelle kunder har efterlyst en udvidelse af vores tjenester. Vi vil trække på vores veletablerede kontraktlogistikkapaciteter i hele Europa og rundt om i verden for at hjælpe vores kunder med at nå deres ambitioner om forretningsvækst. Det er det ideelle springbræt for Geodis’ vækst i Sverige.

Administrerende direktør for Geodis i Skandinavien, Magnus Tornerhjelm, ser det nye anlægs placering som et særligt aktiv.

 

- Dette nye, strategisk placerede anlæg giver en solid logistisk base. Det er et svar på vores nuværende og fremtidige kunders lager- og logistikbehov, samtidig med at det giver dem mulighed for at drage fordel af et last-mile distributionsnetværk, siger han.

 

I Sverige beskæftiger Geodis 350 medarbejdere fra otte lokationer i Helsingborg, Jönköping, Borås, Norrköping, Lund, Gøteborg, Stockholm og Malmø. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk