Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Geodis øger kapaciteten i Sverige

Søgeord:

13. december 2022  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

240 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Nye kontraktlogistikkapaciteter med nyt lager i Arendal.

 

Den franske logistikkoncern Geodis udvider nu selskabets kontraktlogistikkapaciteter i Sverige med tilføjelsen af et 20.000 kvadratmeter lager i nærheden af sit eksisterende anlæg i Arendal, nær Gøteborg. Med alle de fordele, som beliggenheden kun 12 km vest for det centrale Gøteborg kan tilbyde, herunder adgang til motorvejene E6 og E20 og selve havnen, har ejendommen frihøjder på tolv meter og 35 læssebroer. Lageret vil være fuldt operationelt fra marts 2023.

 

Administrerende direktør for Geodis i Skandinavien, Magnus Tornerhjelm:

 

- Vores rolle i at betjene vores kunders kontraktlogistikbehov involverer en række multimodale måder at levere og distribuere produkter til endelige destinationer. Vores valg af lokation og lagerfaciliteter er blevet påvirket af denne dynamik, og vi er godt rustet til at få adgang til variable transportmuligheder.

Geodis’ Arendal-site vil byde på cross-docking-losnings- og læsseaktiviteter understøttet af fuld kontraktlogistik med lagerstyring via WMS, ompakning og distribution i hele Norden. De to lagre vil fungere i harmoni, og adgangen til jernbanen vil blive udnyttet fuldt ud, når det er hensigtsmæssigt.

 

Thomas Kraus, præsident og administrerende direktør for Geodis i Nord-, Øst- og Centraleuropa:

 

- Vi øger vores fodaftryk i Sverige i takt med kundernes efterspørgsel og vores strategi for den fremtidige udvikling. Kundernes reaktion på vores omfattende tjenester har været meget positiv i løbet af det sidste år, og synergier med end-to-end-styring af kundernes produktforsyningskæder, der tilbydes af vores internationale fragtforsendelsesoperationer, har været mest gavnlige for dem.

 

I Sverige opererer Geodis fra otte lokationer (Helsingborg, Jönköping, Borås, Norrköping, Lund, Gøteborg, Stockholm og Malmø) og beskæftiger 350 medarbejdere.

/anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk