Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Geodis-robotter i Hong Kong

Søgeord:

12. november 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

170 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Implementerer AMR fra Geek+.

 

Den franske logistikkoncern Geodis implementerer nu Autonomous Mobile Robots (AMR) fra Geek+ i Yuen Long Warehouse Distribution Center (YLDC) i Hong Kong. YLDC vil blive forsynet med et eksklusivt AMR-operativområde med QR-kodning til at guide automatiserede operationer.

 

Onno Boots, regional præsident og administrerende direktør for Geodis i Asien-Stillehavsområdet:

 

- Vores investeringer i dette AI-drevne automatiseringssystem bringer betydelig værdi til Geodis’ e-handels- og detailkunder ved at løse nogle af de vigtigste udfordringer, de står overfor i dag. Disse løsninger giver ikke kun langsigtede omkostningsbesparelser, driftseffektivitet og sikkerhed, men gør det også muligt for os at opretholde højkvalitetskontrolstandarder, samtidig med at kunderne får større hastighed og fleksibilitet i bevægelsen af varer.

 

- Dagens meddelelse demonstrerer Geodis' fortsatte engagement i innovation og dets momentum i at tackle den stadig mere komplekse produktion og udfordringer i Hong Kong Contract Logistics (HKCL) landskabet i de sidste to år, siger Chris Cahill, administrerende direktør, North Asia Sub-Region.

- På længere sigt giver digitale løsninger og teknologier som robotteknologi og AI os mere data og indsigt, så vi kan fortsætte med at finjustere vores operationer for at opfylde vores kunders behov. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk