Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Geodis udvikler e-strategien

Søgeord:

15. marts 2019  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

399 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Åbner nyt logistikcenter i Oberhausen.

 

Det franske logistikselskab Geodis etablerer nyt logistikcenter i tyske Oberhausen.

 

Med åbningen af de nye faciliteter fortsætter Geodis udviklingen af selskabets langsigtede e-handel strategi. I de senere år har selskabet signifikant udvidet sin kontraktlogistikforretning på en national og international skala, og med Oberhausen vil seks ud af i alt 14 Geodis-logistikcentre i Tyskland alene specialisere sig i e-handel.

 

Thomas Kraus, præsident og administrerende direktør, North, East & Central Europe:

 

- Vi har i mange år fulgt en meget succesfuld vækststrategi i dette markedssegment. Kravet til moderne og innovative logistikkoncepter på området er højt, fordi varerne skal leveres til slutbrugeren så hurtigt, omkostningsfrit og effektivt som muligt. Takket være vores mange års erfaring har vi været i stand til at udvikle et højt niveau af ekspertise og konkrete, unikke salgsforslag på dette område. Det gør e-handel til en af vores kernekompetencer, både i Tyskland og internationalt, siger han.

Det 40.000 kvadratmeter store center bygges af det britiske industriejendomsudviklerselskab Segro, og Geodis ansætter 500 medarbejdere til faciliteterne, der tilbyder warehousing og vareudpluk. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk