Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Girteka indhenter nyt logistikcertifikat

Søgeord:

22. juni 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

237 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Koncernen er nu IFS 2.2 logistikcertificeret.

 

Den litauiske transportkoncern Girteka Logistics er nu certificeret IFS Logistics 2.2 logistikudbyder.

 

Certificeringen giver Girteka Logistics mulighed for ikke kun at udvide sine nuværende tjenester, men også udvide sin portefølje af kunder, lyder det fra Girteka.

 

Certificeringen er udviklet af IFS (International Featured Standards) med det formål at skabe gennemsigtighed og tillid på tværs af forsyningskæden, og har til formål at standardisere opbevaring, distribution, transport samt lastning og losning af aktiviteter i fødevareforsyningskæden. Certifikatet gælder dog også uden for fødevareforsyningskæden. Girteka Logistics opnåede det højere niveau af IFS Logistics 2.2-standarden, da selskabet ud af de 121 krav kun havde brug for at forbedre fem områder.

 

- IFS Logistics 2.2-certifikatet er et vigtigt skridt for Girteka Logistics, da det vil hjælpe med at styrke vores tilbud og fortsætte vores vækst i fødevareforsyningskæden, der er en vigtig del af vores forretning, siger Ramūnas Stanišauskas, chef for operationel ekspertise hos Girteka Logistics.

- Mens revisionen havde sine udfordringer, herunder på grund af det faktum, at det ikke kunne udføres eksternt på grund af karantæneforholdene i Litauen, er opnåelse af certificering og det at have et unikt certifikat et vidnesbyrd om, at Girteka Logistics er en pålidelig partner i fødevareforsyningskæden, bemærker Stanišauskas.

 

Ifølge chefen for operationel ekspertise tillader det nyopnåede certifikat ikke kun transportvirksomheden at udvide tjenesterne til sine nuværende kunder, men også udnytte nye markeder med mindst 200 nye kunder inden for fødevareindustrien med en årlig omsætning på mere end 100 mio. euro. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com