Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Girteka vil tættere på de polske kunder

Søgeord:

2. december 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

321 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Udvider transportbasen i Polen betragteligt.

 

Den litauiske transportkoncern Girteka Logistics åbner den største transportbase i virksomhedens historie. Den nye base, der ligger i Polen, bliver virksomhedens anden transportbase i Polen, hvilket gør Girteka i stand til bedre at betjene sine kunder. For at understøtte det nye anlæg med mere end 2.000 lastbiler, der allerede er baseret der, søger virksomheden næste år at rekruttere mere end 5.000 nye medarbejdere, hovedsagelig nye chauffører, men også transportteknikere samt administrativt personale, især økonomi- og personaleprofessionelle. Om fem år planlægger virksomheden at investere mindst 5 mio. euro for at udstyre og vedligeholde den nye base.

 

- Det er en stor fornøjelse at åbne en ny, moderne transportbase, der vil bidrage til at blive det oplagte førstevalg for vores kunder såvel som for vores medarbejdere, da den nye base vil sætte os i stand til med en stærk ekstra kraft til at yde vores service. Derudover vil den nye transportbase også give os mulighed for at reducere vores CO2-emissioner og bidrage til trafiksikkerheden, da vi på længere sigt vil skære "tomme kilometer" betydeligt ned, siger Mindaugas Paulauskas, administrerende direktør hos Girteka Transport.

Ved at åbne den nye transportbase fejrer Girteka at have 2.000 lastbiler registreret i Polen. Derfor rekrutterer virksomheden aktivt for at nå det ambitiøse mål om at have mere end 8.000 chauffører på basen inden udgangen af 2022.

 

- Vi ser frem til at skabe en lang række nye arbejdspladser, der formentlig giver de bedst mulige arbejdsforhold. Den nyeste flåde udstyret med de nyeste teknologier til at sikre både sikkerhed på vejene såvel som førerens komfort giver vores virksomhed mulighed for at tage føringen på transportmarkedet. Og vi er stolte af at sige, at cirka fire ud af fem chauffører anbefaler Girteka som arbejdsgiver til deres venner, tilføjer Paulauskas. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk