Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Globalt pakke- og ekspresmarkes vokser i 2020

Søgeord:

30. oktober 2020  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

237 gange

Læses i øjeblikket af:

0

COVID-19: Transport Intelligence spår vækst på 7,2 procent i indeværende år.

 

Nye markedsprognoser fra Transport Intelligence (Ti) viser, at det globale ekspres- og pakkemarked vil ekspandere med 7,2 procent i 2020. En udvikling, der stort set er drevet af stærk efterspørgsel inden for online detailhandel.

 

På et næsten globalt niveau har lockdowns og andre myndighedsindgreb for at begrænse smittespredningen medført begrænset adgangen til at handle i detailhandlen eller bruge fritidsfaciliteter som barer, og restauranter, ferierejser med meget mere.

Det har betydet at forbrugerne i stedet har udnyttet e-handelsmuligheder i mange forskellige detailkategorier.

 

Imidlertid har kollapset i efterspørgslen i B2B-ekspress-ektoren gennem første halvdel af 2020 hæmmet den samlede vækst. Det har især kunnet mærkes på det internationale marked, som forventes at vokse med kun 1,8 pct. i løbet af 2020.

Mindre end ventet

Markedet for ekspres- og småpakker forventes som nævn ifølge analytikerne i Transport Intelligence, at stige med 7,2 procent. Men det er faktisk lidt mindre end ventet før COVID-19-epidemien ramte, hvor prognosen var en fremgang på 7,9 pct.

 

Det globale ekspresmarked gik frem med 8,2 procent i første halvår. Indenlandske ekspresmarkeder voksede med 8,3 procent i første halvår, hvilket var en smule mindre end ventet.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk