Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Godshotel flytter til Greve

Søgeord:

1. september 2020  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

460 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Indgår aftale med Logicenters.

 

Godshotel har indgået en aftale med Logicenters om per 1. september at overtage lejemålet af cirka 30 000 kvadratmeter logistikfaciliteter i Greve, som hidtil har været benyttet af Flying Tiger.

 

Godshotel Lager & Transport er en hurtigt voksende aktør inden for lager, pakning og transport i Danmark, og virksomheden får med sin placering i Ventrupparken en attraktiv beliggenhed kun 25 km. fra København centrum. Selve logistikejendommen er på to etager med et samlet areal 30.142 kvadratmeter.

 

- At Godshotel har valgt at flytte ind i Greve, understreger, at Logicenters forstår at udvikle og levere logistikfaciliteter i topklasse på attraktive adresser. Ejendommen i Greve har alle de egenskaber, som kræves for at drive moderne og effektiv logistik, ikke mindst med en adresse tæt på E20 motorvejen og København. Vi glæder os til at kunne byde Godshotel velkommen, siger Thomas Petersen, Commercial Manager, Logicenters.

- Vi har oplevet en meget stærk vækst, siden vi samlede vores aktiviteter i Greve, og det var naturligt for os at udvide yderligere i området, da vi fik muligheden. Vi har haft en god dialog og fået god rådgivning af Thomas Petersen og hans team i Logicenters og fundet en løsning, der passer os perfekt, ikke mindst fordi vi har kunnet sikre os muligheden for at udvide på grunden, siger Martin Dibbern, logistikdirektør i Godshotel. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk