Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

H. P. Therkelsen har meldt sig ud af ITD

Søgeord:

14. november 2019  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

993 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Udmeldelse skyldes angiveligt længere tids utilfredshed med brancheorganisationen.

 

H. P. Therkelsen A/S i Padborg har meddelt brancheorganisationen ITD, at virksomheden har meldt sig ud af brancheorganisationen. Det skete onsdag.

 

Bestyrelsesformand for ITD Christian Sørensen Madsen udtaler i en kortfattet pressemeddelelse:

 

- Vi har modtaget et brev fra H. P. Therkelsen, hvor de meddeler, at de omgående ønsker at ophøre medlemskabet af ITD. Den beslutning har vi i organisationen taget til efterretning, og H. P. Therkelsen er ikke længere medlem af ITD.

 

Udmeldelsen kommer knap en måned efter en ansat i H. P. Therkelsen og to udenlandske lastvognschauffører, der kørte for H. P. Therkelsen, blev idømt opsigtsvækkende straksdomme for at have anvendt falske fragtbreve, for at omgå cabotagereglerne.

 

Det fremgik på det tidspunkt, at H. P. Therkelsen A/S var genstand for yderligere politimæssig efterforskning i sagen, der var resultatet af en større politiaktion.

Utilfredshed

Over for Lastbilmagasinet bekræfter Peter Therkelsen, der er adm. direktør i H. P. Therkelsen A/S, at virksomheden har meldt sig ud af ITD.

 

Brancheorganisationen har i forbindelse med sagen om de falske fragtbreve bedt H. P. Therkelsen om en redegørelse for sagen. Den har H. P. Therkelsen ifølge Peter Therkelsen leveret inden udmeldelsen.

 

Han fastholder overfor Lastbilmagasinet, at udmeldelsen skyldes længere tids utilfredshed med ITD’s politiske linje.

 

H. P. Therkelsen har gennem mange år været en af de mest markante medlemsvirksomheder i ITD, som Peter Therkelsens farfar var med til at starte. Mogens Therkelsen, tidligere administrerende direktør i H. P. Therkelsen,  var i mange år bestyrelsesformand i ITD.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com