Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Revisorroser til DSV-årsregnskab

Søgeord:

27. maj 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

258 gange

Læses i øjeblikket af:

0

DSV Panalpina vinder C25 Regnskabsprisen 2021.

 

Onsdag eftermiddag modtog DSV Panalpina C25 Regnskabsprisen 2021 for 2020 årsrapporten. Med prisen følger en anerkendelse af at have udfærdiget en kommunikativ, præcis og tydelig årsrapport, som samtidig kan fungere som inspiration for andre virksomheders rapporteringer.

 

Det skriver DSV Panalpina i en pressemeddelelse.

 

Ved en overrækkelsesceremoni hos revisionshuset PwC onsdag eftermiddag blev DSV Panalpina kåret som vinder af C25 Regnskabsprisen 2021 for 2020 årsrapporten, der dermed udmærker sig positivt blandt de øvrige C25-virksomheder i Danmark.

 

- Vi er meget glade for prisen og anerkendelsen for det store stykke arbejde, der ligger i at tilvejebringe en årsrapport. Det betyder meget for DSV Panalpina som virksomhed, fordi det er vores væsentligste kommunikation til vores aktionærer, og så er det også et kæmpe skulderklap til alle de involverede medarbejdere, der har knoklet for at levere et kvalitetsprodukt, siger Michael Ebbe, Deputy Group CFO, DSV Panalpina.

Kort, præcis og klar

Den generelle vurdering tager udgangspunkt i tre overordnede temaer; virksomhedens performance og opfølgning på forventninger, virksomhedens strategiske målsætninger samt risici samt supplerende information i årsrapporten.

 

I sin vurdering af DSV Panalpina som årets vinder af C25 Regnskabsprisen har dommerkomitéen især lagt vægt på følgende forhold:

 

- Rapporten er kort, præcis og klar i sin kommunikation

- Rapporten beskriver påvirkningen af teknologi og digitalisering på forretningen

- Rapporten forholder sig til risici med angivelse af omkostninger og udvikling af risk maps

- Rapporten angiver targets for 2021 og 2025, og de er fordelt på forretningsområder.

Ekstraordinær 2020 årsrapport

DSV Panalpinas vindende årsrapport udgjorde samtidig afslutningen på et ekstraordinært år 2020, hvor integrationen af virksomhedens hidtil største virksomhedsopkøb, Panalpina, også fyldte:

 

- Vi har et mål om at være transparente og tydelige – og gerne kortfattede - når vi kommunikerer til vores aktionærer og øvrige interessenter. Derfor betyder det meget at blive anerkendt for netop det. 2020 var et ekstraordinært år, hvor vi både integrerede Panalpina og håndterede COVID-19. Samtidig har vi lagt stor vægt på at integrere vores CSR-rapportering i årsrapporten, og vi håber, at vi har formået at give læseren et godt indblik i vores virksomhed, siger Michael Ebbe.

 

C25 Regnskabsprisen uddeles hvert år ved et tilbagevendende event hos PwC, og dommerkomiteen udgøres af et panel af uafhængige eksperter på området.

PwC skriver:

DSV Panalpina er vinder af C25 Regnskabsprisen i år. Virksomheden har udarbejdet en årsrapport, der fortjener anerkendelse på hvert af de tre temaer - virksomhedens performance og opfølgning på udmeldte forventninger, virksomhedens strategiske målsætninger og risici (drift og finansiel) samt supplerende information i årsrapporten - som årsrapporterne vurderes på baggrund af. Den har en meget høj kvalitet, og DSV Panalpina har formået at kommunikere både resultater, forretning, strategi mv. på forholdsvist få sider.

Årsrapporten er derfor klar og præcis i sin kommunikation og ”right to the point”.   /Smir

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk