Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Hamborg-speditører utilfredse med rederier

Søgeord:

12. april 2019  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

627 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Speditørerne i Hamborg er ikke tilfredse med den service, som rederierne leverer og de tvivler også på de såkaldte rederialliancers berettigelse.

 

Det fremgår af en medlemsundersøgelse, som Hamborg-speditørernes brancheorganisation – Verband Hamburger Spediteure (VHSp) har foretaget.

 

Hele 71 procent af de speditører, der har svaret på spørgsmålene, mener at rederiernes service er blevet dårligere de senere år. Speditørerne mener blandt andet, at det er for svært at få fat i rederiernes kontaktpersoner. Rederiernes informationspolitik ved uregelmæssigheder vækker også kritik. Manglede punktlighed i forhold til rederiernes egne sejlplaner står også høj på listen over klagepunkter.

 

Det skriver Verkehrsrundschau med DP som kilde.

Tre alliancer dominerer

Hamborg-speditørerne er også stærkt kritiske over det tætte samarbejde mellem rederierne.

 

- Rederierne stræber med alliancerne efter at opnå egne fordele i form af besparelser, men de kommer ikke kunderne til gode, siger Villem van der Schalk, der er formand for VHSp.

 

Van der Schalk stiller ligefrem spørgsmålstegn ved, om rederisamarbejderne stadig overholder den gældene kartellovgivning, set i lyset af den omfattende konsolidering i branchen.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk