Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

H&M i Polen øger kapaciteten med 30 procent

Søgeord:

15. august 2022  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

705 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Arvato Supply Chain Solutions og H&M Group åbner udvidet distributionscenter i Stryków.

 

Et nyt højlager, et længere transportbånd og markant øget håndteringskapacitet. Arvato Supply Chain Solutions har med succes gennemført udvidelsen af sit distributionscenter i Stryków, Polen. Den internationalt opererende udbyder af e-handelstjenester administrerer online-forretningen for tøjmærket H&M i Østeuropa fra dette sted.

 

- Udvidelsen blev nødvendig for at kunne håndtere vores kundes fortsatte volumenvækst hurtigere og mere fleksibelt, siger Lidia Ratajczak-Kluck, administrerende direktør for Arvato Supply Chain Solutions i Polen.

 

Som led i udvidelsen blev etagearealet udvidet med yderligere 15.000 kvadratmeter til i alt 55.000 kvadratmeter. Et samlet lagerareal på 75.000 kvadratmeter, der strækker sig over to niveauer, er nu tilgængeligt. Højlageret i den nye hal har plads til 240.000 enheder og den samlede lagerkapacitet udgør nu i alt cirka 420.000 enheder. For at plukke disse fra stativerne, som omfatter 8,7 meter høje hylder, er brugen af selvkørende reachtrucks nødvendig. Disse bevæger sig langs en 4.400 meter lang induktionsbane gennem højlageret.

Den nye hal er udstyret med et 123 meter langt transportbånd, der transporterer enheder til den ældre del af hallen for videre bearbejdning og er desuden direkte forbundet med det eksisterende transportanlæg i denne del af lageret. I alt er transportbåndet omkring 3,5 kilometer langt. Andre vigtige byggeklodser til automatisering er for eksempel specielle sorteringssystemer, dynamisk lageropfyldning og implementering af SAP S4/HANA ERP-systemet.

 

Takket være udvidelsen af distributionscenteret vil håndteringsvolumen stige med omkring 30 procent.

 

- Med udvidelsen af distributionscentret og samarbejdet med Arvato Supply Chain Solutions som strategisk partner – som vi forlængede i slutningen af sidste år – er det logistiske grundlag for at understøtte fremtidens efterspørgsel lagt, siger Michael Schulz, regional logistics manager Øst for H&M i Europa.

Udvidelsen af distributionscentret i Stryków skaber yderligere 300 arbejdspladser i området til i alt cirka 1.300.

 

/anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk