Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Hapag-Lloyd opjusterer forventningerne

Søgeord:

10. december 2020  |  

Af Anders Per Gajhede

Læst i alt:

164 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Koncernen har præsteret bedre end ventet i fjerde kvartal.

 

Den tyske transportkoncern Hapag-Lloyd opjusterer nu forventningerne til det samlede 2020-regnskab.

 

På baggrund af en bedre præstation end forventet i det nuværende fjerde kvartal har Hapag-Lloyd besluttet at hæve indtjeningsprognosen for koncernen. For regnskabsåret 2020 hæves forventningerne nu til en EBITDA (indtjening før renter, skat og afskrivninger) til 2,6-2,7 mia. euro. fra tidligere 2,4-2,6 mia. euro.

 

Resultat før renter og skatter forventes at lægge sig mellem 1,25 og 1,35 mia. euro fra tidligere 1,1 til 1,3 mia. euro.

 

- Også i fjerde kvartal har markedets efterspørgsel efter containerkapacitet fortsat været overraskende stærk, og i dag anvender vi alle tilgængelige skibe. Derudover er vi på rette spor med omkostningsbesparelserne fra vores Performance Safeguarding Program. Under disse omstændigheder vil resultaterne for det aktuelle regnskabsår overstige vores tidligere prognoser. I lyset af den globale pandemi vil vi fortsat holde øje med vores medarbejderes sikkerhed og trivsel såvel som vores kunders forsyningskæder - men den fortsatte implementering af vores Strategi 2023 vil også fortsat være en integreret del af vores dagsorden, siger Rolf Habben Jansen, administrerende direktør for Hapag-Lloyd.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk