Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Hapag-Lloyd opkøber linje-forretning hos landsmænd

Søgeord:

17. marts 2022  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

411 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Rederiet styrker sig på linjefarter mellem Europa, Sydafrika og Det Indiske Ocean.

 

Hapag-Lloyd og det ligeledes tyske Deutsche Afrika-Linien (DAL) har netop underskrevet en rammeaftale, hvorefter Hapag-Lloyd overtager DAL's containerlinjeforretning. Med en historie, der går tilbage til år 1890 er DAL et etableret linjerederi til transport af containergods og opererer med fire linjefarter mellem Europa, Sydafrika og Det Indiske Ocean.

 

Afrikaeksperten med hovedkontor i Hamborg er repræsenteret med egne kontorer i Tyskland og Sydafrika samt gennem tredjepartsagenter i 47 lande verden over. Deres linjefartsforretning (inklusive agenturer) beskæftiger mere end 150 personer. DAL ejer et 6.589 TEU containerskib og driver en containerflåde på omkring 17.800 containere (ejet og leaset), som vil blive overtaget som en del af opkøbet.

 

- Afrika er fortsat et vigtigt strategisk vækstmarked. Især for vores servicetilbud fra og til Sydafrika er DAL en værdifuld tilføjelse, der giver os mulighed for at tilbyde vores kunder et bedre netværk og yderligere havnedækning i denne region. Vi glæder os meget til at byde DAL-kollegerne velkommen. Med deres brede erfaring og markedskendskab vil de markant støtte os til at vokse yderligere i Afrika, siger Rolf Habben Jansen, administrerende direktør i Hapag-Lloyd. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk