Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Herning-speditør tager grøn beslutning

Søgeord:

12. september 2019  |  

Af Anders Per Gajhede

Læst i alt:

1936 gange

Læses i øjeblikket af:

0

JN Spedition etablerer nyt CO2-anlæg.

 

Den Herning-baserede speditionsvirksomhed JN Spedition har på et bestyrelsesmøde taget beslutning om at skrotte selskabets ammoniakanlæg i Herning og erstatte det med et CO2-anlæg.

 

Det siger Ove Søltoft, administrerende direktør i JN Spedition.

 

- Vi erstatter ammoniak-anlægget med det nyeste inden for CO2-anlæg. Således sænker JN Spedition vores klimaaftryk væsentligt, når vi drifter vores køl/frys højlagre i Herning og Køge, siger Ove Søltoft og tilføjer, at CO2-anlægget i Køge allerede blev besluttet i forbindelse med nybyggeriet.

 

- Vi er færdige med at installere det nye CO2-anlæg i Herning om 20 uger. Vores mål er at blive den grønneste samarbejdspartner inden for temperaturkontrolleret transport og logistik i Skandinavien – og der vil denne nye millioninvestering sørge for, at vi har førertrøjen på – og er forrest i feltet, siger JN-direktøren, der dog ikke vil afsløre, hvor stor en investering der er tale om.

- Vi kommer til at spare cirka 60 procent af den energi, vi bruger nu. Nu mangler vi kun sol/vind-anlæg, som vi også er i gang med at kigge på – så drifter vi næsten CO2-neutralt. Heden er ikke glemt – nu bliver den også grøn, siger Ove Søltoft.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk