Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

HHLA overtager Trieste-terminal

Søgeord:

12. januar 2021  |  

Af Anders Per Gajhede

Læst i alt:

508 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Købet af aktiemajoriteten endeligt godkendt.

 

Den hamburgske terminaloperatør HHLA har nu afsluttet købet af 50,01 procent af den italienske containerterminal Piattaforma Logistica Trieste (PLT) i havnebyen Trieste. Købet blev endeligt godkendt af de italienske myndigheder den 7. januar.

 

Terminalen fortsætter under navnet HHLA PLT Italy og går i drift med udvidede operationer i februar, lyder det fra Angela Titzrath, bestyrelsesforkvinde i HHLA:

 

- Vi er glade for, at købet af majoritetsandelen nu er afsluttet. Ved kontraktunderskrivelsen i Trieste 28. september sidste år blev vores forpligtelse i adriaterhavshavnen mødt med åbne arme, især fra Italien. Siden da har et team fra HHLA International arbejdet intenst med at integrere Trieste terminalfaciliteterne ind i HHLA Group. Sammen med vores italienske partnere og vores motiverede arbejdsstyrke vil vi udvide HHLA PLT Italy til at blive et vigtigt sydligt knudepunkt inden for vores havne- og intermodale netværk, siger Angela Titzrath.

Francesco Parisi, administrerende direktør i Francesco Parisi Group, medaktionær i HHLA PLT Italy:

 

- Vi er meget glade for nu at have HHLA om bord. Dette giver PLT og havnen i Trieste et meget spændende vækstperspektiv. Vi er HHLA taknemmelige for den stærke støtte, der er givet PLT allerede i de seneste måneder. Det er et stort incitament til at arbejde hårdt sammen for at gøre det til en succeshistorie, siger Francesco Parisi.

 

Port of Trieste omfatter et havneareal på 27 hektar.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk