Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

HM Entreprenør vil bygge sikker lastbilparkering

Søgeord:

12. marts 2020  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

713 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Horsens-entreprenør har købt 270.000 m2 jord i ”Annasminde”.

 

HM Entreprenør vil ind i branchen med at drive sikre parkeringsfaciliteter for den tunge transport.

 

Det horsensianske entreprenørselskab har investeret i 270.000 kvadratmeter erhvervsjord i ”Annasminde” ved E45 Afkørsel 57 Horsens Sydmed henblik på udvikling af erhvervsområdet, hvor også HM’s domicil er beliggende.

 

Projektet med etablering af en EU-sikret rasteplads for lastbiler i Hedensted Kommune er selvfølgelig helt afhængig af tilvejebringelsen af de nødvendige tilladelser og det nødvendige plangrundlag, lyder det fra Michael Mortensen, indehaver af HM Transport:

 

- Idéen om at skabe ordnede og sikre forhold for lastbilchauffører opstod, mens jeg selv havde vognmandsforretning. Det er en stor udfordring at finde sikre langtidsparkeringsmuligheder for chaufførerne, og det er til stor gene for kommunerne og virksomhederne i industriområder og ved havnen med parkerede lastbiler. I 2018 var jeg i dialog med Horsens Kommune og Business Horsens omkring lastbilparkering i Horsens Syd, Horsens Vest og Horsens Nord, men dette kom desværre ikke videre.Da muligheden bød sig med køb af 270.000 kvadratmeter jord i ”Annasminde” ved E45 Horsens Syd, så jeg store muligheder i placeringen udenfor byen og lige ved afkørsel 57, siger Michael Mortensen og fortsætter:

- Vi ønsker at opføre Europas første og største EU sikrede rasteplads for lastbiler. Denne skal leve op til EU Standarden ”Safe and Secure Truck Parking Area” (SSTPA) i service- og sikkerhedsniveau ”platin”, som er højeste rangering. Sikkerhedsgodkendelsen sker gennem organisationen Esprog, som driver den officielle EU-Parkerings-Standard.Der etableres tankanlæg, ladestationer til personbiler og hybridlastbiler, værksteds-, vaske- og plejeområder for både tung og normal personvogns trafik samt 24 timers overvågning af parkeringsarealerne. Ligeledes vil der forefindes indkøbsmuligheder, cafe-/ bespisningsarealer, toilet- og badefaciliteter og overnatningsfaciliter i henhold til reglen om 45 timers hvil.Det er et meget spændende projekt, og vi glæder os over det konstruktive og gode samarbejde med både Hedensted og Horsens Kommuner, som også ser storemuligheder i placeringen uden for byen, siger Michael Mortensen. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk