Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Højværdi-transport Italien-Indonesien

Søgeord:

26. februar 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

204 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Dimerco leverer første tre af 11 helikoptere.

 

Den taiwanske logistikkoncern Dimerco har leveret de første tre af i alt 11 helikoptere til den indonesiske regering på vegne af en klient i Italien.

 

Helikopterne, der hver vejer 3.500 kg, blev transporteret fra Italien til Jakarta i Indonesien via søfragt. Dimercos team i Jakarta, der samarbejdede med strategiske partnere i Italien, styrede end-to-end-processen med skræddersyet beskyttelse, inklusive last mile levering fra havn til destination.

 

En talsmand fra Dimerco udtaler:

 

- Dimerco har et velrenommeret ry i denne specialiserede sektor for at transportere gods med høj værdi. Vores erfaring med at håndtere transport af helikoptere i kombination med vores globale netværk af pålidelige partnere gjorde det muligt for os at sikre os dette projekt og levere en tilpasset løsning til en meget konkurrencedygtig pris. Som eksperter i håndtering af helikopterforsendelser studerede vores team ruten grundigt med klienten og kontrollerede vejforholdene fra havnen i Tanjung Priok til den endelige destination. Det tog fem timer at behandle sendingen i den indonesiske havn, tre timer at levere til destinationen på grund af lokale begrænsninger og yderligere tre timer at aflæsse, lyder det. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk