Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Hollandsk rederi i nordisk satsning

Søgeord:

11. august 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

300 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Etablerer eget kontor i Helsinki.

 

Det hollandske rederi Samskip øger tilstedeværelsen i de nordiske lande med nyt datterselskab i Finland. Selskabet har etableret egen forretningsenhed i landet med ambitioner om at øge short sea forretningen, indlandssejlads samt luft- og søspedition fra nye lokaler i Helsinki.

 

Det nye datterselskab erstatter en tidligere agenturordning og ledes som landechef af Atte Ingman, der har 30 års erfaring med at repræsentere europæiske og asiatiske redere. Hans historik omfatter også etableringen af succesfulde datterselskaber i Finland.

 

- Vi er begejstrede for at styrke Samskips position på det finske marked ved at åbne vores eget kontor efter en øget efterspørgsel efter effektive og pålidelige short sea-løsninger, siger Johan van der Pijl, regionsdirektør for Baltikum og Rusland hos Samskip.

- Kunderne kan nu drage fordel af vores omfattende multimodale one-stop-shop-tjenester til Storbritannien, Irland, Italien såvel som til Benelux, samtidig med at de reducerer deres CO2-aftryk som en del af vores integrerede netværk af nær-, jernbane-, pram- og lastbilløsninger. Udover at åbne vores eget kontor gør vi betydelige fremskridt mod at introducere vores MySamskip Kundeportal til det finske marked; alt for at øge den lette handel med Samskip, fortsætter han. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com