Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Hummel vil bygge storlager i Padborg

Søgeord:

9. november 2020  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

481 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Tøjproducenten køber stort erhvervsområde.

 

I det internationalt, strategisk vigtige erhvervsområde i og omkring Padborg har det danske internationale sportsbrand Hummel købt erhvervsjord af Aabenraa Kommune, hvor firmaet vil bygge et lager- og distributionscenter på mere end 22.000 kvadratmeter.

 

- Det glæder mig rigtig meget, at vi er nået i hus med at tiltrække en stærk køber til en del af den grund, som vi strategisk har købt og arbejdet med i et godt stykke tid. Hummel bliver en del af det erhvervsområde, hvor vi allerede sidste år solgte en datacentergrund. Grundene ligger lige ved motorvejen E45, hvilket er en attraktiv placering, siger borgmester Thomas Andresen.

 

Med opkøbet viser Aabenraa Kommune igen, at kommunen orienterer sig efter erhvervslivets forventede behov, lyder det.

- I samarbejde med erhvervslivets aktører styrker og understøtter vi konstant de fortsatte store vækstpotentialer i kommunen, som der netop er her, og som jeg er stolt over, at en stor international virksomhed med danske rødder har set. Hummels tilstedeværelse er et synligt signal om, at Aabenraa Kommune på det internationale landkort har en vigtig placering, siger Thomas Andresen.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk