Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

”Hvor er dansk transport på vej hen?”

Søgeord:

7. september 2020  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

297 gange

Læses i øjeblikket af:

0

ATL holder ”topledermøde” til november.

 

Ledere fra vejgodstransportbranchen mødes 12. november for at drøfte coronakrisens konsekvenser for branchen. Topmødet i ATL holdes på Hotel Munkebjerg ved Vejle.

 

Blandt oplægsholderne er Ulrik Bie, der er økonomisk redaktør på Berlingske. Tidligere har han været cheføkonom for Institute of International Finance i Washington D.C samt cheføkonom i Nykredit. Han vil fortælle om de forskellige scenarier for dansk og international økonomi i lyset af coronakrisen. Og han vil give et billede af, hvordan markederne ser ud til at udvikle sig.

 

- Den danske transportbranche er indtil videre kommet nådigt gennem coronakrisen sammenlignet med en række andre brancher. Men verden er blevet meget mere usikker, og tingene kan ændre sig hurtigt. Derfor samler vi topledere fra ATL’s medlemskreds til et særligt møde for at hente inspiration og drøfte forventninger til fremtiden siger Lars William Wesch, direktør i ATL.

En anden oplægsholder er tv-lægen Peter Qvortrup Geisling. Han vil fokusere på, hvad coronakrisen betyder for vores relationer på arbejdspladserne, og hvilke forholdsregler man skal tage for at undgå smitte.

 

- Godschauffører kører dagligt rundt og besøger nye kunder. Der er altså en risiko forbundet med deres arbejde, som kræver, at de tager nogle forholdsregler. Dermed sætter corona sit præg på dagligdagen. Peter Qvortrup Geisling vil fortælle om smitterisiko, fakta, rygter og hvad man kan gøre for at mindske risikoen for smitte, siger Lars William Wesch.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk