Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Interdan første lejere i GDC

Søgeord:

13. februar 2019  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

463 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Interessen stor for de kommende lejemål, lyder det.

 

Bilimportøren Interdan er første lejer i det 100.000 kvadratmeter store lager-og logistikcenter, der er blevet bygget af den europæiske udvikler MG Real Estate. Interessen er stor for de kommende lejemål, lyder det fra mæglerne Colliers og CBRE.

 

De første 20.000 kvadratmeter står klar til indflytning i februar, og første lejer til det store byggeri er nu i hus. Det bliver bilimportøren Interdan, som har underskrevet en kontrakt på 14.120 kvadratmeter.

 

Interdan, som hidtil har haft lager i Hedehusene, forventer, at flytningen vil kunne mærkes positivt på forretningen. De ekstra kvadratmeter og loftshøjden på 12,2 meter betyder, at bilimportøren kan samle lagerbeholdningen af reservedele til Peugeot, Citroën, Opel og DS centralt ét sted og udnytte pladsen optimalt, lyder det.

- Flytningen betyder, at vi kan yde en væsentligt hurtigere service til specielt vores Opel-forhandlere, fordi vi hidtil har måttet distribuere reservedelene fra vores lager uden for Stockholm. Placeringen i Greve er også strategisk god i forhold til at sikre hurtig levering i både Københavnsområdet og det øvrige Danmark, siger Jesper Rasmussen, Chief Executive Officer i Interdans datterselskab K.W. Bruun Logistik A/S, som i praksis er dem, der kommer til at bebo det nye lejemål.

 

Det er tredje gang, at den europæiske udvikler MG Real Estate investerer i et udviklingsprojekt i Danmark, og det bliver langtfra sidste gang, siger Anton Van Vlerken, Chief Country Officer for Nederlandene og Danmark hos MG Real Estate.

- Det danske marked passer godt ind i vores overordnede investeringsstrategi. Som ejendomsudviklere kigger vi efter parametre som tilgængelighed, fleksibilitet og moderne faciliteter, når vi skal investere. Greve Distributions Center tjekker alle boksene og mere til – der er også taget højde for miljøet gennem led-belysning, fjernvarme, solceller og vandafledningssystemer, og der er en gårdsplads, hvor selv meget store lastbiler kan komme til, siger Anton Van Vlerken.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk

Ret cookie-samtykke