Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Investerer i ny Venlo-hub

Søgeord:

30. september 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

236 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Geodis etablerer bæredygtig logistikhub i knudepunkt.

 

Det franske logistikselskab Geodis erhverver 21,5 hektar jord ved Trade Port Noord fra Greenport Venlo. Her planlægger Geodis at bygge en af de mest bæredygtige logistikfaciliteter i Holland: et 130.000 kvadratmeter kontraktlogistik-site, der servicerer kunder fra forskellige vertikale sektorer og designet til at imødekomme den nuværende vækst i e-handel.

 

Venlo-regionen er et af Europas vigtigste steder for logistikaktiviteter, nærliggende til den hollandske grænse til Tyskland, der fungerer som en forbindelse mellem de nærliggende lufthavne og havne i Amsterdam, Rotterdam og Antwerpen og kontinentets store industrimarkeder.

 

- Trade Port Noord har fremragende forbindelser til den europæiske multimodale infrastruktur via vej, flod, jernbane, hav og luft. Dette gør det til det ideelle sted for Geodis at drive godsstrømme for internationale kunder og til at styre deres lager- og logistikbehov ved hjælp af vores europæiske distributionsnetværk - og til at udvide vores Benelux-Tyskland-Polen korridor på samme tid, siger Marie-Christine Lombard, administrerende direktør for Geodis.

Den nye konstruktion vil blive designet til standarder rettet mod en BREEAM "fremragende" certificering og en WELL Silver-certificering. BREEAM er en bæredygtighedsvurderingsmetode for bygninger; WELL er en international standard for at skabe rum, der forbedrer menneskers sundhed og trivsel.

 

- Sundhed og sikkerhed for vores medarbejdere har altid været vores første prioritet - allerede inden Covid-19-pandemien og stadig i dag, siger Marie-Christine Lombard.

 

- I samme ånd vil Geodis logistikcampus i Venlo være en af de meget få logistikbygninger i verden med en WELL-certificering.

 

Byggeriet af det nye anlæg starter i 2022. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com