Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Iskold succes hos M&M Pakkeri

Søgeord:

25. juni 2020  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

390 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Skub-op is fra CO-RO giver aktivitet på lagrene.

 

Danskernes store trang til is har medvirket til væksten hos Frederikssundvirksomheden M&M Pakkeri og Lagerlogistik. En væsentlig del af forretningen er nemlig at ompakke de kendte skub-op-is Sun Lolly, så hvert supermarked modtager en blanding af alle smagsvarianter.

 

Ompakning af de populære frys-selv-is fra Sun Lolly har skabt grundlaget for en stabil vækst i virksomheden M&M Pakkeri og Lagerlogistik. Lagermedarbejderne håndterer cirka 90 mio. is om året.

 

- CO-RO, som virksomheden bag isene hedder, har haft succes med nye eksportmarkeder, hvilket har givet os en masse opgaver. Igennem hele sommerhalvåret kører vi med skiftehold døgnet rundt for at nå alle de is, der skal pakkes om på de mindre halvpaller. De seneste års overskud er blevet geninvesteret i virksomheden, så vi har mere plads og større kapacitet, siger Michael Jacobsen, der sammen med sin kone, Lone Jacobsen, ejer M&M Pakkeri og Lagerlogistik.

Parret har i de seneste fem år oplevet deres virksomhed gennemgå en omsætningsvækst på 60 procent, og det gennemsnitlige antal medarbejdere er vokset fra 10 til 30.

 

I de seneste 12 år har CO-RO sendt en stor mængde af sine varer til M&M Pakkeri og Lagerlogistik. Samarbejdet begyndte i det små, men er siden blevet udvidet, og ikke færre end 90 mio. is forventer Michael Jacobsen at pakke om i 2020.

 

- Vi har i de seneste fire år øget salget af Sun Lolly markant, og med den vækst vi oplever, har vi simpelthen ikke plads til at håndtere alle varerne og den nødvendige ompakning på egen hånd. M&M ligger ret tæt på os, hvilket giver os en enorm fleksibilitet. De løser ekstraordinære opgaver problemfrit – både dem, der haster, og de mindre specialopgaver. Det er rart, at vi bare kan overlade denne opgave til M&M, og så leverer de et flot stykke arbejde hver gang, fortæller Lars Heide Sørensen, lagerchef i CO-RO. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk