Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

J. Lauritzen’s Eftf. sælger køle/frys-forretningen

Søgeord:

14. januar 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

729 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Blue Water overtager thermo-forretning hos Esbjerg-konkurrenten.

 

Esbjergensiske J. Lauritzen’s Eftf. sælger køle/frys-forretningen til Blue Water, der dermed styrker sin position inden for vej- og banetransport af fødevarer.

 

Med virkning fra 1. januar overtager Blue Water J. Lauritzen’s Eftf.’s køle/frys-aktiviteter, som hovedsageligt er landevejstransport og baneløsninger af fødevarer mellem Italien, Benelux og Skandinavien. I sydgående retning primært seafood og slagterivarer og i nordgående retning frugt og grønt til de skandinaviske forbrugere.

 

- Vi er glade for at overtage en forretning, som passer godt ind i vores eksisterende strategi for vores køle/frys-aktiviteter. Vi får styrket vores position og får suppleret vores nuværende trafikker på bedste vis. Vi ser særligt frem til styrkelsen af vores mulighed for en baneløsning, som vi forventer vil blive en endnu mere populær transportform i fremtiden, da den er mere klimavenlig end traditionel landevejstransport, siger Bent Rasmussen, direktør for Blue Waters Reefer Road Division.

Udover selve aktiviteterne forventer Blue Water at overtage et mindre antal nordjyske medarbejdere, der vil blive en del af Blue Waters 25-mand store reefer team i Aalborg.

 

Hos J. Lauritzen’s Eftf. er administrerende direktør Kristian Svarrer glad for aftalen med Blue Water.

 

- Vi har ønsket af samle vores aktiviteter i Esbjerg, hvor vi vil koncentrere os om vores kerneforretning, som er tørgods, lager, logistik og havneydelser. Vi har været tilfredse med udviklingen af vores køle/frys-aktiviteter, men vi har vurderet, at det vil være bedre for kunderne og den videre udvikling at sælge til Blue Water, siger Kristian Svarrer. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk