Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

JH Transport overtager Packman A/S

Søgeord:

11. august 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

489 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Fusion i møbellogistikbranchen.

 

Efter mere end 50 år i branchen og de seneste 32 år med Packman A/S overdrager Peter Federspiel sit hjertebarn til JH Transport ApS, der med virkning fra 28. juni 2021 har overtaget alle aktiviteter i Packman A/S.

 

JH Transport blev stiftet af Johnny Ploug Hansen i 1980, og drives i dag i treenighed af Johnny og hans to sønner, Mikkel og Skipper Hansen, hvoraf sidstnævnte indtrådte som direktør i 2018. Efter overtagelsen fortsætter Peter og medarbejderne med at betjene Packmans gamle kunder. Den 31. december 2021 vil Peter gå på pension.

 

- Jeg startede Packman A/S i 1989 efter mange års arbejde med møbeltransport på internationalt plan med oversøiske destinationer spredt over flere kontinenter. Altid med det for øje at yde en professionel personlig service, hvor opgaverne løses effektivt og i tæt samarbejde vores kunder. Det er af stor vigtighed og betydning, at de traditioner nu videreføres med samme høje kvalitet, ånd og kultur, og det er derfor en stor glæde for mig, at vi nu har mulighed for at styrke og videreføre dette arbejde sammen med JH Transport og samtidig fastholde vores team af trofaste og dygtige medarbejdere, udtaler Peter Federspiel.

JH Transport ApS og Packman A/S ligner og matcher hinanden på den lange bane. Det vil derfor være vante rammer, alle medarbejdere træder ind i efter overtagelsen, hvor de fleste aktiviteter videreføres på JH Transports hovedkontor i Ishøj. Packmans lokaler i Rødovre fungerer nu som fjernlager, hvor der stadig vil være aktivitet omkring oversøiske aktiviteter.

 

- Det er en historisk dag for begge virksomheder, og vi er meget bevidste om det ansvar, vi overtager, både over for Packmans medarbejdere, der - som vores egne - føler sig som én stor familie, samt overfor Packmans kunder, der har været vant til et serviceniveau, som selvfølgelig kommer til at fortsætte ufortrødent, slutter Skipper Hansen. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com