Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Jysk skruer op for logistikken i Østeuropa

Søgeord:

16. april 2020  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

875 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Investerer 200 mio. euro i nyt distributionscenter i Ungarn.

 

I løbet af april 2020 vil boligbutikskæden Jysk investere 200 mio. euro (cirka 1,5 mia. kr.) i etableringen af et nyt distributionscenter i Ecser, Ungarn. Når det er i drift, vil distributionscentret beskæftige omkring 300 personer og yderligere styrke virksomhedens logistik-setup i Europa.

 

Udvider logistik-setup

Et antal blå containere er allerede placeret tæt på rundkørslen i Ecser nær Budapest, hvor Jysks nye distributionscenter skal bygges. Og snart begynder store gravemaskiner at arbejde på den 560.000 kvadratmeter store grund.

 

Jysk udvider virksomhedens logistik-setup for at kunne levere hurtigere til kunderne i en række lande i Centraleuropa.

 

- Selvom coronavirus-situationen har stor påvirkning af Jysk, er det stadig vigtigt for os at investere i fremtiden. Når hverdagen vender tilbage, vil folk stadig have brug for senge, dyner og puder samt andre nødvendigheder til deres hjem. For at sikre det har vi brug for et stærkt logistik-setup, som vores nye distributionscenter i Ecser, Ungarn, vil være med til at sikre, siger Allan K. Kjærgaard, Executive Vice President Logistics i Jysk.

Tættere på kunder og butikker

Bygningerne i det nye distributionscenter – som omfatter to højlagre, dokker til lastning og aflæsning af lastbiler og kontorlokaler til administration – vil brede sig over 143.000 kvadratmeter. Højlagrene indeholder 205.000 palleplaceringer til varer.

 

- Med udvidelsen af vores nye distributionscenter i Ecser, Ungarn vil vi være i stand til at levere produkter meget hurtigere og mere effektivt direkte til vores kunder og til vores hundredvis af butikker. Faktisk forventer vi at spare 4,5 mio. kilometer vejtransport hvert år, hvilket er godt for både miljøet og vores evne til at levere gode tilbud til vores kunder, siger Allan K. Kjærgaard.

 

Det nye distributionscenter forventes at være klar til drift i midten af 2022. Når først det kører, skal distributionscentret levere varer til Jysks kunder og butikker i Ungarn, Tjekkiet, Slovakiet, Slovenien, Kroatien, Bosnien og Serbien. /anga.

Fakta

  • Jysks nye distributionscenter ligger i Ecser nær Budapest i Ungarn og kommer til at beskæftige omkring 300 mennesker.
  • Bygningerne i det nye distributionscenter breder sig over 143.000 kvadratmeter.
  • Takket være placeringen forventes det nye distributionscenter at spare 4,5 mio. kilometer vejtransport hvert år.
  • Jysk investerer 200 mio. euro i det nye distributionscenter, som forventes at være klar til drift i midten af 2022.
IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk