Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

K + N: Fart på i første kvartal

Søgeord:

4. maj 2021  |  

Af Anders Per Gajhede

Læst i alt:

208 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Succes for den schweiziske koncern i Q1.

 

Den schweiziske logistikkoncern Kuehne + Nagel kom ud af første kvartal 2021 med en nettoomsætning på 6 mia. schweizerfranc (CHF), driftsresultatet (EBIT) nåede 431 mio. CHF. og indtjeningen landede på 318 mio. CHF. Alle markant højere end samme periode sidste år.

 

Forretningsområder

Fordelt på forretningssegmenter steg containermængderne i Q1 hos Sea Logistics med 2 procent til 1,1 mio. TEU. Nettoomsætningen lagde til kaj på næsten 2,4 mia. CHF.

 

Volumen inden for luftfragt vendte tilbage i løbet af første kvartal. Volumenerne inden for Air Logistics nåede 433.000 tons, hvilket var en stigning på cirka 16 procent. Kombineret med stærke udbytter steg omsætningen til 1,7 mia. CHF.

 

Hos Road Logistics nåede omsætningen 870 mio. CHF, hvilket var på niveau med sidste år, mens Contract Logistics omsatte for 1,1 mia. CHF, hvilket var et fald på 9,3 procent.

Detlef Trefzger, administrerende direktør i Kuehne + Nagel International AG:

 

- For nøjagtig et år siden, da vi stadig var i begyndelsen af pandemien, besluttede vi at forpligte os til vores gennemprøvede strategi. Efter overvejelse er vi sikre på, at vi valgte den rigtige vej: I første kvartal 2021 var vi godt forberedt på at betjene vores kunders robuste efterspørgsel efter logistiktjenester af høj kvalitet på trods af det spændte markedsmiljø. Vi forventer, at dette miljø forbliver udfordrende resten af endnu et atypisk år, siger Detlef Trefzger.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk