Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

K + N indleder bæredygtighedsfase 2.0

Søgeord:

26. juni 2020  |  

Af Anders Per Gajhede

Læst i alt:

216 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Logistikkoncernen lancerer Net Zero Carbon.

 

Den schweiziske logistikkoncern Kuehne + Nagel har netop udgivet Sustainability Report 2019 – selskabets bæredygtighedsrapport for det forgangne år. 

I rapporten redegør selskabet for sin præstation inden for miljø, det sociale og ledelse.

 

KN Green-miljøprogrammet, der blev indledt i 2010, blev afsluttet i slutningen af sidste år, og alle mål blev nået eller overgået. Over de seneste ti år har Kuehne + Nagel reduceret CO2 emissionerne fra egne lokationer med 27 procent. Andelen af vedvarende energi i det samlede elforbrug var 18 procent, og genanvendelsesgraden i gennemsnit over de ti år var på 77 procent, lyder det fra rapporten.

 

Med afslutningen af KN Green programmet har Kuehne + Nagel indledt bæredygtighedsprogrammet for de næste ti år; Net Zero Carbon.

Detlef Trefzger, administrerende direktør i Kuehne + Nagel International AG:

 

- Bæredygtighed er et socialt ansvar og er hver enkelte persons pligt. Efter den vellykkede gennemførelse af vores miljømål, der blev sat for ti år siden, starter vi nu den næste fase af vores bæredygtighedsstrategi. Med vores Net Zero Carbon program tager vi ansvar for bæredygtig logistik, hånd i hånd med vores kunder og partnere, siger Detlef Trefzger.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk