Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

K + N næsten ude af britisk kontraktlogistik

Søgeord:

7. januar 2021  |  

Af Anders Per Gajhede

Læst i alt:

699 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Koncernen har gennemført salget af Contract Logistics til XPO Logistics.

 

Med det afsluttede frasalg af sin britiske Contract Logistics afdeling til XPO Logistics har Kuehne + Nagel gennemført restruktureringen af dette forretningsben. Det betyder, at frasalget af hovedparten af den britiske portefølje af kontraktlogistik er gennemført.

 

Transaktionen følger salget af Contract Logistics-aktiviteterne i Argentina, FMCG-porteføljen i Frankrig samt en portefølje af ejendomsaktiver.

 

Joerg Wolle, bestyrelsesformand i Kuehne + Nagel International AG:

 

- Vi indledte den strategiske gennemgang af vores Contract Logistics-aktiviteter i bestyrelsen i begyndelsen af 2019 og informerede vores forretningspartnere og offentligheden herom. Med frasalget af dele af vores kontraktlogistikvirksomhed i Storbritannien blev den fokuserede, omfattende omstruktureringsproces gennemført med succes. Forretningsenheden er nu godt positioneret til at koncentrere sig om skalerbare løsninger over hele verden, især inden for e-handel og medicinalindustrien, siger Joerg Wolle.

Den britiske transaktion afsluttes efter den ubetingede godkendelse fra British Competition and Market Authority. Omfanget inkluderer drikkevarelogistik, fødevareservices og detail- og teknologivirksomheder.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk