Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

K + N overtager norsk speditør

Søgeord:

13. juli 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

676 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Udvider fødevarenetværket med købet af Salmosped.

 

Kuehne + Nagel udvider fødevarenetværket med købet af Salmosped i Norge.

 

Det Oslo-baserede speditionsselskab har specialiseret sig inden for transport af fisk og skaldyrsprodukter. Det genererede en omsætning på 118 mio. schweizerfranc (CHF) i 2020 og håndterede cirka 63.000 ton varer.

 

I årenes løb har Kuehne + Nagel udviklet et globalt fødevare-logistiknetværk med mere end 70 stationer over hele verden, der sikrer, at produkter når ud til slutkunder med en optimal holdbarhed og maksimal friskhed. Inden for det letfordærvelige segment forbedrer opkøb af Salmosped Kuehne + Nagels globale netværk inden for fisk og skaldyr, da det supplerer eksisterende operationer i Halifax, Vancouver (begge Canada), London og Santiago de Chile.

 

Dennis Verkooy, senior vice præsident for Global Perishables & Head of Carrier Management Air Logistics hos Kuehne + Nagel Management AG:

- Fødevarelogistik er en stærk vækstdriver for Kuehne + Nagel. Mens vi har været til stede i fisk- og skaldyrsbranchen i Norge i årevis, styrker dagens opkøb vores fodaftryk inden for luftfragteksport fra dette vigtige land, der producerer fisk og skaldyr. Vi ser frem til at udvide vores norske hold med Salmospeds specialister, siger han. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com