Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

K + N på banen for Honda

Søgeord:

1. juli 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

252 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Logistikselskabet reducerer bilproducentens CO2-aftryk med vej-til-bane løsning.

 

Kuehne + Nagel etablerer baneløsning for den japanske bilproducent Honda.

 

K + N’s vej-til-bane program skal ses i lyset af, at den schweiziske logistikkoncern i 2019 lancerede sit Net Zero Carbon-program i 2019 med det formål at tackle CO2-reduktion i transport og logistik. Siden 2020 har virksomheden været CO2-neutral på verdensplan for alle egne direkte emissioner.

 

Gennem KN Sincero, et joint venture dedikeret til forsyningskædetjenester til bilindustrien, har Kuehne + Nagel udviklet et stærkt fodaftryk i Kina. I lyset af udfordringerne omkring indgående transport til produktion udviklede KN Sincero en integreret løsning til Honda til at konvertere indenlandsk langdistancetransport til jernbane.

 

Efter seks måneder forbedredes forsyningskædens pålidelighed og effektivitet betydeligt. Med denne vej-til-jernbane model udledes cirka 16.000 færre ton CO2 på årlig basis, en reduktion på 70 procent i forhold til lastbiltransport.

Jiang Hui og Takuji Kitamura, medadministrerende direktører i Wuhan Dong Hon, logistikafdelingen under Dongfong Honda Automotive:

 

- Kuehne + Nagel har altid været en forsyningskædepartner, som vi kan stole på til at hjælpe os med at forbedre vores forsyningskædes ydeevne og samtidig nå vores miljømål, lyder det.

 

Gianfranco Sgro, bestyrelsesmedlem hos Kuehne + Nagle med ansvar for kontraktlogistik:

 

- Bilindustrien er en af de vigtigste sektorer inden for kontraktlogistik, især i Kina, verdens største bilmarked. Jeg er glad for, at Kuehne + Nagel og Honda deler en fælles vision om service, innovation og bæredygtighed, siger han. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk