Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Kina-Mexico løsning med store besparelser

Søgeord:

29. april 2022  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

251 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Dimerco etablerede omkostningsbesparende luftbro til bil-kunderne.

 

Dimercos ny luft- og vejtransportservice sparer op til 40 procent i fragtomkostninger for kunder, der sender bilkomponenter fra det sydlige Kina til en almindelig producent i Mexico.

 

Det fortæller det taiwanske logistikselskab.

 

- Som en del af vores fokus på at facilitere bedre forsyningskæder til bilindustrien har Dimercos Southern China Team udforsket udfordringer og potentielle løsninger med lokale producenter inden for metalstempling og matriceindustrien. Femten af disse producenter baseret i det sydlige Kina deler en kunde i Mexico, derfor har Dimerco været i stand til at levere en omkostningseffektiv delt løsning til flere leverandører, der leverer betydelige fordele til alle kunder, lyder det fra Dimerco.

 

Kun nogle få flyselskaber tilbyder en service fra det sydlige Kina til Mexico, og de der gør, flyver kun passagerflyvninger, der ikke er i stand til at laste fragt over 160 cm højt og har begrænset plads, der kan udnyttes til fragt.

De 76 forsendelser, som Dimerco transporterede på vegne af sine kunder i bilindustrien, vejede i alt 81 tons, inklusive udstyr over 160 cm i højden (og derfor uegnet til passagerflyvninger); den største last – 2 styk kontrolinventar – vejede hver 750 kg. På trods af dette tog den overdimensionerede forsendelse kun en uges rejse fra Guangzhou Baiyun International Airport til destinationen i Mexico.

 

For at kunne levere løsningen arbejdede Dimercos teams i Kina og USA sammen med en strategisk partner i Mexico med et udvalgt lokalt grænseoverskridende lastbilfirma og partnerflyselskaber. Dimercos team i Kina koordinerede manuelle inspektioner af den overdimensionerede last, som ikke kunne inspiceres ved røntgen, og overvågede efterfølgende ompakning af udstyret.

- Dimerco har været i stand til at opnå denne problemfri løsning for vores kunder baseret på god kommunikation mellem vores eget netværk og strategiske partnere. Vi var i stand til at drage fordel af vores forhandlede blokpladsaftale med partnerflyselskaber for at reducere transittiden i højsæsonen og overholde vores kunders stramme tidsramme, lyder det fra Dimerco.

 

Ifølge selskabet nød kunderne godt af mellem 30 og 40 procents omkostningsbesparelser på grund af Dimercos udnyttelse af ruteflyvninger, da charterflyvningsomkostningerne er betydeligt højere, især for Kina-USA-ruterne. Yderligere omkostningsbesparelser sammen med reduceret kulstofpåvirkning blev opnået gennem ekspertkonsolidering af Dimerco-teamet.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk