Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Klar til mere tung industri

Søgeord:

4. september 2019  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

442 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Lindø forlænger portalkransporet med 200 meter.

 

I forbindelse med den permanente etablering af flere større virksomheder inden for offshore og tung industri på Lindø Port of Odenses områder forlænger Lindø Port of Odense sporet til den 3.500 tons store portalkran med 200 meter. Sporet er færdig og klar til brug fra sommeren 2020, lyder det fra Lindø Port of Odense.

 

Nyheden omkring forlængelsen af portalkranen kommer i forbindelse med, at Lindø Offshore Renewables Center (LORC) netop har offentliggjort, at deres første kunder bliver MHI Vestas samt japanske Mitsubishi Heavy Industries, som vil leje deres nye testcenter-hal, så snart den står klar i januar 2021.

 

Portalkranen er forudsætningen for at kunne håndtere de store emner, som de har i udsigt i de kommende år. Samme forhold er gældende for Bladt Industries, der netop er flyttet permanent ind i hal syd under portalkranen for at kunne producere fundamenterne til kæmpe havvindmøller.

Administrerende for Lindø Port of Odense, Carsten Aa:

 

- Vi udvider portalkransporet, fordi vi hos Lindø Port of Odense har stor interesse i at investere i vores kunder og at imødekomme deres behov. Samtidig ligger det i vores dna, at vi løbende udvikler os hen imod de store markedstrends, som er relevante for os selv og vores kunder. Faciliteter, der kan imødekomme den helt tunge industri, kommer til at tegne en stor del af vores fremtid her hos Lindø Port of Odense, og vores kunder i denne sektor har allerede nu stor gavn af at have plads på netop vores site. Den fordel bliver kun større i forbindelse med, at vi nu forlænger kransporet, og vi har i øvrigt plads til yderligere forlængelse af sporet i fremtiden, siger Carsten Aa. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk