Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Køber kæmpe grund nær europæisk hovedstad

Søgeord:

21. december 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

382 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Garbe udvider aktiviteterne i Østrig.

 

Det tyske ejendomsudviklingsselskab Garbe Industrial Real Estate GmbH udvider sine forretningsaktiviteter yderligere i Østrig. Til formålet har projektudvikleren nu erhvervet en næsten 74.000 kvadratmeter stor grund i Kottingbrunn, omkring 30 kilometer syd for Wien. På grunden skal der opføres en multibruger-ejendom, som vil være velegnet til kontraktlogistik- og lagerserviceudbydere samt mellemstore virksomheder. Byggeriet er planlagt til at begynde i september 2022.

 

- Wien-regionen er et af de logistiske hotspots i Østrig med stor efterspørgsel efter moderne logistikplads. Jeg er sikker på, at vores planlagte nybyggeri vil blive accepteret af markedet som et yderst attraktivt tilbud om plads, siger Jan Dietrich Hempel, administrerende direktør for Garbe Industrial Real Estate.

 

- Vi investerer i alt omkring 47 mio. euro i stedet. Vi lægger stor vægt på ressourcebesparende og højkvalitets byggemetoder. Generelt er vores mål at bygge så kompatibelt som muligt med ESG-kriterier, hvilket vil sige at fokusere på aspekter af miljø, social og ledelse i alle projekter og at reducere ejendommens CO2-fodaftryk med passende foranstaltninger på stedet, siger direktøren.

Den nye bygning i Kottingbrunn er planlagt til at stå færdig i september 2023. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk