Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Kolding-speditør hæver bundlinjen i skrøbeligt marked

Søgeord:

6. december 2022  |  

Af Anders Per Gajhede

Læst i alt:

1208 gange

Læses i øjeblikket af:

0

3P Logistics ser tilbage på et år med tocifrede stigninger i bunden, men forventer kommende rutsjebanetur på verdensmarkedet.

 

Det Kolding-baserede tredjepartslogistikselskab 3P Logistics kommer ud af regnskabsåret 2021/22, der omfatter perioden 1. juli 2021 – 30. juni 2022, med et overskud på 14,1 mio. kr. mod et resultat sidste år på 8,9 mio. kr., en stigning på hele 58,4 procent.

 

Resultatet af primær drift landede på 18,3 mio. kr. mod 11,4 mio. kr. sidste år. En stigning på 60,5 procent.

 

Egenkapitalen er steget med 11,4 mio. kr. til 33,8 mio. kr.

 

Konsekvent i strategien

Paw Kristensen, administrerende direktør og hovedaktionær i 3P Logistics, fortæller til Transport Today, at selskabet i seneste regnskabsår har været meget konsekvent i eksekveringen af dets strategier:

 

- Vi har holdt et skarpt fokus i et meget volatilt marked, som hver dag byder på mange udfordringer i verdenshandlen og på transportmarkedet. Vi er ikke særligt optaget af, hvordan vores konkurrenter agerer i markedet, men forsøger hele tiden at holde øje på vores retning og vej – med kvalitet og forsyningssikkerhed for vores kunder i højsædet. Vi har holdt fast i vores måde at arbejde på gennem mange år, og det høster vi fortsat frugterne af, siger Paw Kristensen.

Han tilføjer, at udsigterne på de globale transport- og logistikmarkeder i den kommende tid er mere tågede.

 

- I de kommende år kan de fleste brancher forvente, at det vil være en rutsjebanetur, som vil gå meget op og ned. Netop derfor finder vi, det også er enormt vigtigt at have en organisation, der fortsat er skalerbar. Selvom vi netop har etableret nyt hovedsæde i ’3PL HUSET’ midt i Kolding, mener jeg fortsat, at vi lever en omkostningskontrolleret og skalerbar tilværelse, hvilket giver en vis ro på bagsmækken. Vi har på ingen måde i sinde at begynde at spare os til vores resultater, og vi vil fortsat investere i de rigtige medarbejdere og de rigtige forhold for vores medarbejdere overalt i Europa, siger direktøren.

Vil være lokal inspiration

Paw Kristensen fortæller, at hovedselskabets datterselskaber rundt om i Europa har bidraget til bundlinjevæksten over en bred kam.

 

- Vores egne selskaber i Europa bidrager igen rigtig flot til vores resultat, herunder også vores køl/frys selskab 3PL FRIGO, som leverer på et meget højt niveau i et stærkt konkurrencepræget marked.

 

Han tilføjer, at 3P Logistics gerne vil tjene til inspiration for det øvrige erhvervsliv i Kolding-området.

 

- Der er nok ingen tvivl om, at vi er en af de større, udelukkende privatejede transport- og logistikkoncerner i området, og det er da et ansvar, som vi gerne tager på os. Da vi startede 3PL i 2005, var der andre aktører på markedet i området, som inspirerede os, og i dag er det muligvis os, som kan være til inspiration for andre. Derfor forsøger alle vores ansatte, ledelsen og selskabet generelt også altid at være den bedste version af sig selv, hver dag vi møder ind på job, slutter Paw Kristensen.

3P Logistics koncernens hovedaktiviteter er inden for global søfragt, vejtransport, global luftfragt, speditionsvirksomhed, projekttransporter, global logistik samt IT konceptleverandør. Selskabet har hovedkontor i Kolding og egne kontorer i Finland, Litauen, Letland, Estland samt Polen. Desuden egne salgskontorer i USA, Mellemøsten, Hviderusland, Rusland, Ukraine, Kina og Vietnam. Koncernen er etableret i 2005, og i dag en mellemstor AAA, IATA, FIATA samt AEO-certificeret transport- og logistikkoncern.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk