Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Kran-transport gennem Panamakanalen

Søgeord:

15. januar 2019  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

277 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Blue Water Houston udfører kompliceret transport.

 

Blue Water Houston har for nylig udført transporten af en række RTG- (Rubber Tire Gantry) og STS-kraner (Ship to Shore).

 

Transporten omfattede blandt andet otte RTG-kraner på én pram. Denne transport gik blandt andet gennem Panamakanalen, hvilket krævede en del ekstra forberedelse forud for selve transporten, inklusive ingeniørarbejde og ruteplanlægning, lyder det fra Blue Water.

 

- Det er vores fageksperter, der adskiller os fra den almindelige speditør. I Blue Water er vi i stand til at levere bred ekspertviden inden for projektstyring, transport, ingeniørarbejde, shore base-administration og andre serviceområder relateret til olie, gas, industrielle projekter samt vindindustrien, siger Senior VP Global Projects Brent Patterson fra Blue Water Houston.

 

Blue Water Houston er et nøglekontor i Blue Waters globale netværk af kontorer, som leverer transport og logistik til projekter indenfor energisektoren. I de seneste år har kontoret udviklet kompetencerne og servicen til ikke blot at omfatte kunder i USA, men i hele verden, lyder det fra selskabet.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk

Ret cookie-samtykke